Maak kennis met de Cubaanse Salsa bij Dansschool Salsamoso in Amsterdam

Schrijf je in voor dansles bij Salsamoso in Amsterdam

Hebben we je warm gemaakt voor Cubaanse Salsa, Kizomba, Bachata of 1 van de andere dansstijlen? Mooi zo! Put on your dancing shoes en laat het temperament in je los komen op onze dansvloer.

Heb je een van de lessen gekozen uit ons roosterKlik dan hier om je in te schrijven. Deze link brengt je naar een nieuw inschrijfsysteem dat wij gebruiken. Na het invullen van jouw gegevens via deze link krijg je inloggegevens toegestuurd om toegang te krijgen tot de Logifit/Salsamoso app.  Binnen de app kun je onder de tab 'abonnementen' jouw gewenste cursus of zomerworkshops afsluiten! De app kun je vervolgens ook downloaden via de telefoon (app naam: Logifit).

Ben je al lid en wil je verder dansen? Neem dan eerst even contact met ons op, want dan hebben we al inloggegevens voor jou. 

NB. Kies je ervoor om meerdere summer workshops te volgen? Kies dan de optie van 2x workshop met korting / 3x workshop met korting etc in het online inschrijfsysteem. Let op: na het aanschaffen van meerdere workshops moet je zelf nog wel even de door jouw gewenste workshops reserveren via het systeem (in de tab 'lessen reserveren & wisselen)!

Wil je inschrijven voor een cursus in 1 dag, privelessen of een workshop boeken voor een feest of andere reden? Vul dan ons contactformulier in en je krijgt zsm antwoord!

Meld je aan of stel je vraag

Vraag danslessen
Inschrijven cursus in 1 dag
Workshop boeken
Privéles boeken
Cadeaubon bestellen
Overige