Salsales volgen bij Dansschool Salsamoso in Amsterdam
Bij Dansschool Salsamoso in Amsterdam leer je de Cubaanse Salsa
Maak kennis met de Cubaanse Salsa bij Dansschool Salsamoso in Amsterdam

LAAT HET

TEMPERAMENT

IN JE LOS

Bekijk hier onze Upcoming Events

GOODBYE SALSAMOSO, HELLO .....

Het gehele team bekend van Salsamoso zal in 2019 onder leiding van Sandra onder een andere naam verder gaan met de danslessen bij São Paulo café. En wel onder de naam.... BAILA BEL AIR!! Hetzelfde team, dezelfde locatie en veel gezelligheid! Check onze nieuwe website www.bailabelair.nl voor het rooster en boek snel jouw lessen!

Luis van Salsamoso zal verdergaan met een andere dansschool 'Mocitos dance school'. Zie voor meer info www.mocitosdanceschool.nl

 
Alleen of met partner de Cubaanse salsa leren dansen bij Salsamoso Dance Company

Waarom kiezen voor Salsamoso?

We kunnen je natuurlijk vertellen dat je uitsluitend les krijgt van professionele dansleraren. En dat we je volgens een gestructureerd lesprogramma alle danstechnieken leren. Dat is ook belangrijk en allemaal waar. Maar waar het bij ons echt om draait, is plezier hebben in dansen. Onze lessen staan daarom in het teken van gezellig samen dansen. Ook als je je zonder danspartner bij ons inschrijft. 

Wanneer begin jij met dansles?

Bekijk ons lesrooster

Swingen op Cubaanse muziek bij Salsamoso Dance Company

Dansles voor elk niveau

Ben je beginner, gevorderd of zit je daartussenin? Je vindt bij ons altijd een cursus die aansluit op jouw dansniveau.

Lees meer ›

Voetjes van de vloer en de heupen los bij Salsamoso in Amsterdam

Workshops op locatie

Succes verzekerd: een workshop salsa, Bachata of Kizomba. Een avond vol muziek en gezelligheid met vrienden of collega’s.

Lees meer ›

Salsales volgen bij Salsamoso in Amsterdam

Kortingsacties bij Salsamoso

Smaakt het dansen naar meer? Dan hebben we voor jou een cadeautje. Als je meerdere danscursussen tegelijk volgt, krijg je van ons korting op het lesgeld. Een 2e danscursus kost €70,- en een 3e danscursus €60,-. 

Beginnerskorting

Nieuw bij Salsamoso? Meld je aan voor Salsa beginners 1 en ontvang €15,- korting! (nb alleen geldig op 8-weekse cursussen)

Direct inschrijven?

Fiestas!

Er is elke avond iets te doen in São Paulo café in Amsterdam. Bijvoorbeeld Salsa op maandag, Kizomba op woensdag en elke donderdagavond kun je vrij dansen bij Salsa Reunion.

Havana Night party
Elke 1e en 3e zaterdag van de maand organiseren we bij Café São Paulo Havana Night. Het perfecte moment om je geleerde dansmoves in praktijk te brengen! Tijdens deze avonden geniet je van de beste Cuban salsa en Latinmix, gedraaid door DJ Mikey D. Van 22u tot 3u in São Paulo café. Entree € 5,- 

 

Bij Salsamoso in Amsterdam leer je de Cubaanse Salsa

Voetjes van de vloer en de heupen los bij Dansschool Salsamoso in Amsterdam

Geef salsales cadeau

Bestel een cadeaubon bij Salsamoso en geef een salsacursus cadeau. Dan weet je zeker dat je een origineel geschenk geeft. De cadeaubon kun je bij ons op locatie kopen en ophalen of telefonisch bestellen. Dan sturen we de bon per post naar je toe.

Neem contact op

Ontmoet het team van Salsamoso

Salsamoso Dance Company

Luis Salazar Tavera (Oprichter/eigenaar)

Salsamoso is in 2009 opgezet door Luis ‘Mosito’ Salazar en Sandra Kooijman. Luis groeide op in Cuba en leerde van jongs af aan dansen van zijn vader, Roberto 'Moso' Salazar Perez, professioneel danser en oprichter van de Conjunto Folklórico de Oriente. Al snel danste Luis ook in dit gezelschap en later bij Tropicana Santiago. Daarnaast heeft hij gedanst bij verschillende dansproducties in Zwitserland, Colombia en Nederland. Luis geeft danslessen bij Salsamoso. 

Salsamoso Dance Company

Sandra Kooijman (Oprichter/eigenaar)

Sinds het begin van Salsamoso hebben Sandra en Luis al duizenden mensen aan het salsa dansen gekregen. Sandra ontdekte in 2004 de salsa en was gelijk verkocht. In 2005 verhuisde ze zelfs voor een langere periode naar Latijns Amerika en leerde daar veel over de salsa. Sandra is verantwoordelijk voor het management en de algehele organisatie van Salsamoso. Daarnaast is zij contactpersoon voor leerlingen en helpt regelmatig in de danslessen.  

 

Melisa

Lerares Ladystyling & Reggaeton

Steve

Leraar Salsa

Nilo

Lerares Salsa

Pursley

Leraar Salsa

Orphino

Leraar Salsa en Rueda

Akram

Leraar Kizomba

Manuel

Leraar Salsa

Emma

Assistent Salsa

Mirthe

Assistent Salsa

Marlous

Assistent Salsa

Korting op dansartikelen

Wij werken samen met Danswinkel.nl en zijn ambassadeur van Dans Magazine. Dit betekent voor onze leerlingen fijne kortingen op verschillende dansartikelen.

Swingen op Cubaanse muziek bij Dansschool Salsamoso

10% korting bij Danswinkel.nl

Koop je dansschoenen en danskleding bij danswinkel.nl en krijg 10% korting bij een minimale besteding van € 50,-.

• Online shoppen: gebruik code salsamoso10%
• Shoppen in een van de winkels:
download de Waardebon-Danswinkel

55% korting bij Dans Magazine

Dans Magazine is het enige tijdschrift in Nederland dat helemaal gaat over dans. Dans Magazine geeft leerlingen van ambassadeursdansscholen meer dan 55% korting op een abonnement. Bestel nu een jaarabonnement voor slechts € 15,-.

Salsales volgen bij Dansschool Salsamoso in Amsterdam